06 - 50 65 18 29 info@blauwestokstaart.nl

FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE

  • Je bent niet trots op je website
  • Je hebt moeite je te onderscheiden van concurrenten
  • Je hebt geen idee hoe je wat je doet naar fotografie kunt vertalen
  • Je vindt jezelf niet fotogeniek en gaat niet graag op de foto
  • Je wilt geen doorsnee groepsfoto
  • Je weet niet hoe je foto’s en tekst op je website op elkaar moet laten aansluiten
  • Je wilt een groepsfoto die aangepast kan worden wanneer er personeelswijzigingen zijn

Herkenbaar?
Ik help ondernemers bij hun branding. Op originele wijze breng ik in beeld wie jij bent en wat jouw bedrijf doet. De foto’s plaats je op je website, zodat jouw klanten daar precies vinden wat ze zoeken. Geen doorsnee fotografie maar een speciaal voor jou bedacht concept, van A tot Z voor je geregeld.

Goede foto’s kunnen niet zonder goede tekst, zoals een website niet zonder goede vormgever kan. Afstemming met deze disciplines juich ik toe.
Ik werk samen met een aantal collega-professionals op dit gebied, die zo nodig ingeschakeld kunnen worden.

Nierpatiënten Vereniging Nederland
Sinds 2013 werk ik voor de NVN en hun ledenmagazine Wisselwerking. Met een dochter die twee keer getransplanteerd is, was dat een logische keuze. Ik voel me zeer verbonden met de gezondheidszorg. Inmiddels heb ik veel ervaring met fotografie in het (para-) medische werkveld. 

Rianne Pietersen

Rianne Pietersen

Fysio Praktijk Pietersen

Marja heeft de foto’s voor onze website gemaakt. Ondanks dat er heel veel in een korte tijd moest gebeuren, heeft ze het heel vakkundig en professioneel aangepakt. Ze wist goed overzicht en rust te bewaren. Ze heeft het plezier in het werk en de kernpunten van onze praktijk goed vastgelegd. Voor de groepsfoto bedacht ze een creatieve oplossing.
Een aanrader voor een ieder die meer wil dan alleen maar een foto.

groepsfoto website

Hiernaast een aantal foto’s van bedrijfscoach Eric Wagelaar. Hij gaf mij de vrije hand om te bedenken hoe hij kon opvallen. Zijn hobby is fietsen en dit is de basis geworden van een serie foto’s voor zijn website. Op een speelse manier staat de fiets model voor wat hij voor zijn klanten kan betekenen.

Roel is financieel adviseur. Hij wist niet goed hoe hij zich met de foto’s op zijn website kon onderscheiden. Zijn doel is zijn klanten vanaf de zijlijn te ondersteunen bij de financiële keuzes die ze moeten of kunnen maken. Dat heb ik verbeeld door Roel als ‘stille kracht’ aanwezig te laten zijn in het dagelijks leven van zijn klanten.

workshop basis fotografie

Privé workshop

Ben je in het bezit van een Canon fotocamera?
Wil je weten waar al die ingewikkelde knoppen en functies voor zijn?
Wil je weten hoe je betere foto’s maakt?

Meld je dan HIER aan voor een privé workshop basisfotografie.